lördag 17 oktober 2009

Det var en gång ett kök ...

Ja, så här ser det ut idag. Väggen bakom skåp såg inte purfräsch ut så den rivs ner och ska få ny insida. Hörnskåpet ligger på tippen tillsammans med underskåp och annat bröte. Idag fortsätter maken riva väggar och överskåpet över kylen kommer rivas ner. Det som en gång gömts innanför luckor och lådor är utspritt i vardagsrum och i matrum. Det blir lite yrslande när mat lagas för att rota reda på vart diverse saker håller hus.


Nya induktionsspisen är på plats och den är en jäkel må jag säga! Lika snabbt som vattenkokaren kokat upp vatten har denna kokat upp äggen till frukosten. Fast den kräver lite invänjning, det är ju inte bara att blåsa på för fullt som med den gamla rackarn. Då lär även brandvarnaren vakna till liv. Den gamla spisen står inklämd i ett hörn i matrummet och ska skrubbas skinande ren för att fotograferas och läggas ut till försäljning.


Nu syns den grönrutiga tapeten bättre. Visst är den schysst?? Idag ska sonen och jag karva till pumpan på diskbänken och ikväll ska den provas.


1 kommentar:

  1. Hmm, kännde just att jag kanske längtar lite mindre tills vi ska riva ur köket....

    SvaraRadera

Trevligt att du tittat in och tack för att du lämnar en kommentar!
Kram/Heléne

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...