söndag 1 augusti 2010

Skattepengar

I fredags rensades alla verktyg, spik, skruvar, ja allt rensades bort och det piffades för nu är det klart på övervåningen. Fönstren är bytta och det blev så mycket bättre på flera sätt: det blev betydligt ljusare och det ser fräschare ut men bäst av allt är att det bara är att skicka runt fönstret när det ska putsas. Tidigare man fick hänga utanför, be en stilla bön att man inte slinter och känna avgrunden nosa efter en nedanför.


Före

Efter


I fredags chockade maken mig. Han kom ner och sa att det vore coolt om allt gick i vitt där uppe. Jag bara stirrade på honom. Menar han allvar eller skämtar han? Nej då, han menade allvar. Dagen efter på morgonen lämnade jag snilleidén: vi lämnar in stolarna för sprutmålning. Vi slipper arbetet och det håller troligen bättre än om vi ska måla själva. Maken nappade på idén men när det sker, om det nu sker, är en annan femma. Jag tycker det är fint som det är nu och med en gång känns gardiner grymt onödiga.

1 kommentar:

  1. super duper fint!
    När vi flyttade in här var alla lister och fönster mörkbruna. De tar tid men fler och fler blir vita nu och de gör SÅ stor skillnad!

    SvaraRadera

Trevligt att du tittat in och tack för att du lämnar en kommentar!
Kram/Heléne

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...