söndag 22 mars 2009

Hallen så gott som klar!

4 helger senare är hallen i stort färdig! Det som saknas är lite lister och det ska maken göra egna men väntar tills det blir varmare så han kan stå ute och fräsa till dom. Det yr ju lite träspån när han fräser och det får han inte göra i garaget en gång till. Det såg för******** ut sist och det här med att städa efter sig är något som ytterst sällan sker. Varmare ja. Undrar när det blir? Igår var det underbart vårväder, idag har det snöat hela dagen. Suck ....



Före

Rött, vad tänkte jag med?

Hela familjen målade ett tag. David målade typ 2 minuter ....

Hallpallens lock fick ny klädsel (och jag fick hammaren på tummen). Innan hade den rött tyg


I väntan på hatt- och skohylla
Maken ber er blunda för kabeldragningen, den ska fixas till

Färg från Byggmax: Pastell Vatten (den ljusa) och kulör Vatten (den mörka)

Fotoramarna var tidigare röda, nu är de vita

Klart!

Jösses vad skönt det är att kunna hänga upp ytterkläderna igen! Innan har de legat på hallpallen, målarpallen, i trappan eller i soffan. Hopplöst. Hatthyllan har maken fixat till själv. Hyllan har vi valt att hänga lite högre upp för att utnyttja höjden och kunna få plats med de vägghängda skohyllorna. Vi gillade armarna och hängaren från vår tidigare hatthylla (Ikea) men dumpade nederdelen, skohyllan, som bara rymde 2 par skor. Jag retade mig enormt på detta då det ofta är en större hög skor samlad i hallen. Nu får det plats betydligt fler par skor på de vägghängda skohyllorna och det blir smidigare att dammsuga under. Kanon!
Ja, just det. På sista bilden och stången med armarna; den sista snutten som inte har någon arm och bara hänger, den ska bort. När det blir varmare :-)
Kram!

2 kommentarer:

  1. Wow vilken skillnad....förstår att ni är nöjda med resultatet.

    ha det så gott!! Linda

    SvaraRadera

Trevligt att du tittat in och tack för att du lämnar en kommentar!
Kram/Heléne

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...