onsdag 26 november 2008

Jag vill göra något annat än att plugga.

Jag vill pynta. Julkartongen står där uppe och bara väntar på att plockas ur, att stjärnor ska hängas upp eller prydnad ska komma på plats. David har börjat lite och lagt ut några stjärnor och julstrumporna. Adventsstaken står på köksbänken och gapar än så länge tom. I morgon har jag tid, när jag kommit hem från tentan om jag inte fått en härlig huvudvärk på köpet. Annars blir det ett julrace på fredag.

Just nu känner jag ingen mer motivation till att plugga. Har kört igenom alla anteckningar några gånger men det jag har i skallen är det som är, jag tar inte in mer och det känns som det är en hel HÖG till som ska etsas fast! Shit. Nu känns det som jag har koll och kan men i morgon lär det bli tvärnit som alltid på en tenta. Fast vi skämtade igår, vi har 5 timmar på oss och så länge borde jag inte ha hjärnsläpp. Kom på att jag måste inhandla lite kost under tentans gång idag. Typ en Red Bull och morötter och kanske någon chokladbit. Vi får ta en tur till Maxi när jag har hämtat David från dagis.

Ikväll kommer maken hem från Stockholm. Han har varit där på kurs. Igår köpte han en julklapp till David. Detta berättade han för honom igår på telefon. Jag har sagt att tomten kommer med en julklapp och att alla barn får en julklapp och att vi måste göra en önskelista så tomten vet vad han ska ge till David. Detta har han köpt men nu blev det ju lite fundersamt när pappa också har köpt en julklapp. Sa till David i morse när maken pratat med honom att pappa kommer hem ikväll.
"Då fåj jag ett paket!" svarar han glatt.

Mja, nu är det ju inte riktigt så och efter lite diskussion tror jag nog att han köpte att paketet får öppnas på julafton. Men jag tror ändå att han kommer fråga efter ett paket i morgon.
*häller upp dagens andra kopp kaffe och återgår till det jag ska*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Trevligt att du tittat in och tack för att du lämnar en kommentar!
Kram/Heléne

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...