tisdag 16 december 2008

Spott & Fräs!

PMS är ett jäkla gissel! *hatar* Hur jag än försöker vara snäll och lugn så ger det motsatt effekt och varenda vägg raseras inom en tiondels sekund och ett vrål kommer. Någonstans står jag och betraktar allt bredvid och undrar vem denna argbigga är? Det är ju egentligen inte jag som beter mig så, fast det är jag som beter mig så. Skraporna går mest ut över det käraste jag har: sonen och maken (idag fick även makens jobbdator några salvor och en del dunk men det har ni inte hört från mig). Det behövs så lite för att göra så mycket och att andas djupt och räkna till 10 är inte ens något att försöka med. Hinner inte till 1 förän det är kört. Någon (jag) har börjat härja och gapa långt tidigare. Tycker jag borde kunna kontrollera detta men det är inte jag som "styr". Lika bra att inse att det är tvärkört. *knatar raka vägen upp till badrumskåpet och tar ett piller*
Måste pussa lite extra på son och make också, stackarna ...

I morgon ska jag vara snällare!

4 kommentarer:

  1. Ja, det kan var nog så knepigt! Det gäller att ens närmaste vet problemet! Hoppas att det är över till julen, annars kanske du inte får några julklappar!:)

    Ha en skön vecka och tack för titten hos mej!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  2. Usch, det måste vara ett helvete för er alla tre! Tur att du har tabletterna och skäms inte för att ta dom utan se att dom faktiskt hjälper och att du (ni) behöver den hjälpen.

    SvaraRadera
  3. Kram vännen!!
    Inte för att det här lär göra dig gladare just nu, men du är en fantastisk människa och du är omtyckt för den du är! Jag tycker väldigt mycket om dig!
    PMS-häxan flyger snart sin kos och allt återgår till det normala.
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Hej vännen!

    Du vet att alla kvinnor har den hemska PMS häxan boendes hos sig emellanåt. Man måste få vara arg och ledsen emellanåt. Om allt var bra hela tiden skulle det inte bli bra det heller. Man måste ha dåliga perioder för att uppskatta de bra. Annars skulle det ju inte var någon skilland.

    Jag saknar dig i tråden.

    KRAMIZAR

    SvaraRadera

Trevligt att du tittat in och tack för att du lämnar en kommentar!
Kram/Heléne

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...