torsdag 1 januari 2009

Jaha, där dog väl dom ...

Hela förmiddagen har näsan kittlat, jag har varit snorig och nyst. Hade en liten aning om att det kan vara tazetterna jag reagerar på. När jag snytit upp halva köksrullen åkte de ut på trappan. Nysningarna och snorandet försvann ganska omgående. Trevligt och väldigt skönt. Mamma och pappa var ute på promenad och tog vändan förbi här. När de skulle gå säger mamma att blommorna på trappan var fina. Visst f-n! Tazetterna!

Eehh, ja, de ser lite slokiga ut, stackarna. Det var ju inte så fasligt kallt i förmiddags när de åkte ut men när de kom in igen visade termometern dessto mer. Får se om de klarar livhanken eller om det är helt kört.

Idag har det varit en slöardag. Riktigt skönt. Vi kom ut på en kort promenad. Det var ju så kallt så det blev en liten sväng. Konstaterade under promenaden att det börjar bli ljusare nu. Förra veckan var det bäcksvart efter klockan 15 (ja, inte riktigt men nästan). Nu är det lite ljusare ute. Vi har varit lite småtrötta alla tre. Maken glor på film, lillfisen badar och jag sitter här. Har letat schema och litteraturlista och jagat lite litteratur. Vaknade i morse och kände lite smått panik över att skolan börjar om 6 dagar. Vill vara hemma. Är jag hemma lite till kanske taken blir målade. Tänk vad skönt det skulle vara? Nä, vi sa att vi väntar till sommaren då fönstren kan stå på vid gavel. Ja, eller rakt ut eftersom vi har såna däringa snurra-runt-fönster eller vad de nu heter i annat ord? *bra minne men kort*

Oh, liten vill upp ur badet. Bäst att plocka upp blötfisen då ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Trevligt att du tittat in och tack för att du lämnar en kommentar!
Kram/Heléne

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...